FM Approval

Advies FM Approval
Wilt u er zeker van zijn dat uw gebruikte daglichtproducten optimaal blijven presteren, ook onder de zwaarste en meest extreme omstandigheden? Een aantal producten in het assortiment van Techcomlight voldoet aan het keurmerk FM Approved. Op deze manier kunnen wij eenvoudig adviseren over veiligheid en daglichttoetreding. Zo zijn een aantal gangbare Solatube systemen getest en hebben de vuurtest, druktest en impacttest doorstaan. Is voor u, uw project of vanuit uw opdrachtgever het FM keurmerk een vereiste? Neem dan contact op en laat u kosteloos adviseren!

Over FM Global
FM Approvals is gespecialiseerd in onafhankelijke certificering en goedkeuring van commerciële en industriële producten. Het FM keurmerk garandeert dat het product objectief is getest en voldoet aan de hoogste internationale eisen. Het is een gerespecteerd keurmerk en wekt vertrouwen op bij mensen. FM Approved is het keurmerk dat wordt uitgereikt door 's werelds grootste organisatie in verzekeringen. Bij FM Global staan risicoanalyses en preventie van schade centraal. Door de hoge eisen die aan de producten gesteld worden, overtreffen de producten in veel gevallen ruimschoots de beoogde doelen en eisen van instituten.

De Solatube daglichtsystemen hebben het certificaat FM Approval. Meer informatie is te vinden op: https://solatube.nl/downloads/fm-keurmerk.

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.