Dé daglichtprofessional

Heeft u vragen over daglicht in de breedste zin van het woord? Dan bent u bij daglichtprofessional Techcomlight aan het juiste adres! Of het nu gaat over het vervangen van een oud daglichtproduct, het plaatsen van een nieuw daglichtsysteem of het berekenen van de daglichtopbrengst via een lichtplan: Techcomlight heeft alle kennis in huis. Techcomlight is hét aanspreekpunt voor zowel particulieren als commerciële opdrachtgevers, aannemers en/of voorschrijvers.

Vestigingen
Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight B.V. uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met vestigingen in Nederland, België en Engeland.

Daglichtadvies
De daglichtprofessionals van Techcomlight beantwoorden al uw vragen op het gebied van daglichttoepassingen. We geven daglichtadvies op afstand én op locatie en maken daglichtplannen. Naast het geven van dit daglichtadvies richten wij ons op het importeren, fabriceren, assembleren, ontwikkelen, distribueren en installeren van daglichtproducten (waaronder de Solatube daglichtbuis) in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het installeren van deze daglichtproducten behoort ook tot onze diensten. Indien gewenst verzorgen wij het complete plaatje, van advies tot de uiteindelijke installatie.

Onze principes  

Visie:     Techcomlight wil de daglichtprofessional zijn in duurzame (dag)lichtoplossingen.

Missie:  Techcomlight past kwalitatief hoogwaardige systemen en professionele diensten toe om (dag)lichtoplossingen te bieden. Onze passie is om voor mens en dier                         een goede leef- en werkomgeving te creëren. 

Waarde:  Om dit waar maken, werkt Techcomlight door middel van 5 waarden: Kwaliteit, Professioneel, Groei, Duurzaam en Creatief.

 

Ontmoet ons team  

Hans Wuijster
Bernhard AalderinkVerkoop Nederland
Hans Wuijster
Steve Brennan  Verkoop Verenigd koningkrijk & Ierland 
Hans Wuijster
Nathalie Praats Verkoop België  & Luxemburg
Hans Wuijster
Hans WuijsterVerkoop Binnendienst

 
Kunnen wij u helpen?
Mariska van Veen
Mark VeldjesgraafMarketing & Communicatie, Verkoop Verenigd koningkrijk en Benelux
Mariska van Veen
Martin Brinkman Magazijnmedewerker
Mariska van Veen
Arno Pieters Verkoop Nederland 
Mariska van Veen
Suzanne Veldjesgraaf Inkoop & LoGistiek   

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.