De must-have voor elke kelder

Bloemendaal (NL) – De daglichtprofessionals van Techcomlight hebben een kelder van meer daglicht en betere ventilatie voorzien, en meteen ook gezorgd voor het buitenhouden van ongedierte en vocht.

Vraagstuk:
In de kelder van een herenhuis in Bloemendaal waar zowel gewerkt als gewoond wordt was het binnenklimaat allesbehalve ideaal.  In de bestaande koekoeken waren altijd kikkers en ander ongedierte, vuil en vocht aanwezig. Daarnaast lieten de bestaande stalen roosters weinig daglicht naar binnen en was er beperkte ventilatie mogelijk. Hierdoor was de kelder een donkere leef- en werkruimte zonder frisse lucht en met een hoge luchtvochtigheid.

Oplossing:
De 3 bestaande koekoeken werden voorzien van 3 stuks maatwerk Lucernario’s .  De klant wilde namelijk de bestaande stenen rand bovenaan de koekoek behouden.  Dit betekent dat alle de 3 systemen op maat zijn gemaakt. Daarnaast zijn de 3 systemen gecoat op de gewenste RAL-kleur en voorzien van Matrixglas i.p.v. Pixelglas.

Klant aan het woord:
Dankzij de Lucernario’s in onze leef-kelder hebben wij veel meer daglicht en is ventileren in onze kelder mogelijk. De entree bij onze voordeur is nu altijd schoon en fris. De binnenzijde van de koekoek gaan wij zelf voorzien van witte verf waardoor de ruimte groter oogt en er nog meer daglicht naar binnen komt. Dit is natuurlijk veel mooier dan de voorheen groen/grijze muren van de koekoek, evenals het vuil en de vele bladeren waar we tegenaan keken van binnen uit.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.