Powerdaylight - Nieuw model zijgevel set

Powerdaylight - Nieuw model zijgevel set

Powerdaylight staat bekend om het binnenbrengen van daglicht door middel van een kleine koepel op het dak. Dit kan zowel op een plat als op een hellend dak, ongeacht de dakbedekking.

In sommige situaties is het wenselijker om daglicht via de gevel op te vangen en op die manier naar binnen te transporteren. Speciaal hiervoor ontwikkelde Techcomlight in het verleden de zijgevelset. Een geschikte oplossing wanneer er weinig ruimte op het dak is, maar ook als de ruimte in de gevel zelf beperkt is of als de constructie geen grotere sparingen toelaat. Daarnaast wordt deze gevelset toegepast bij ruimtes die niet direct onder het dak gesitueerd liggen. Denk ook aan deze variant wanneer (extra) privacy gewenst is. Er wordt namelijk daglicht via de gevel naar binnen gehaald, zonder dat mensen van buitenaf naar binnen kunnen kijken.

Hoe het werkt

De koepel, met een diameter van 25, 35 of 53 centimeter, wordt op de gevel gemonteerd. De reflecterende daglichtbuis transporteert het daglicht door de gevelconstructie naar de gewenste ruimte. Door middel van een afwerkingsplaat wordt het daglicht vervolgens verspreid in de betreffende ruimte. Via de binnenwand valt het daglicht naar binnen. De plaat, oorspronkelijk plafondplaat genoemd, kan ook aan het plafond worden bevestigd als de situatie dat toelaat. In dat geval zijn (enkele) bochtstukken benodigd.

Nieuw vlak model

Vanaf heden heeft Techcomlight een nieuw model op de markt: deze is aan de buitenzijde voorzien van een vlakke afwerking, voor de diameter 35 cm.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.