Techcomlight levert aan distributiecentrum PANATTONI Groningen

Techcomlight heeft in opdracht van Goldbeck Nederland 98 complete daglichtsystemen geleverd ten behoeve van een nieuw distributiecentrum te Groningen van ontwikkelaar Panattoni Nederland.
Het gebouw staat op een zichtlocatie langs de A7 direct aan de afrit van bedrijventerrein Westpoort. Het gebouw, met een oppervlakte van ruim 26.000 m², is daardoor makkelijk bereikbaar en zal een prominente plek innemen in het landschap. Het ontwerp is gebaseerd op zowel de synergie als het contrast tussen de parkachtige groene setting en de omvangrijke donkere massa die hierin geland is. Met deels begroeide gevels en houten accenten wordt dit contrast extra aangezet en het samenspel versterkt. De verticale lamellen op de gevel zorgen voor een dynamisch gevelbeeld als men langsrijdt. Het ontwerp is van Pallazo

De huurder van het distributiecentrum is Radial. Radial is een E-commerce bedrijf, onderdeel van het Belgische bpost. Vanuit deze nieuwbouwlocatie zal Radial haar nationale en internationale klanten bedienen. Een groot deel van de medewerkers woont in de stad Groningen en zal in ongeveer 20 minuten naar het werk kunnen fietsen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.