Vervolg opdracht Segro te Hoofddorp aangenomen

We hebben een geweldige vervolgopdracht binnengekregen voor het 1e kwartaal 2023! In opdracht van SEGRO wordt er een bedrijfshal van 24.000 m² met 4.000 m² kantoorruimte gerealiseerd. Ook wordt er een grote luifel gerealiseerd. Daarnaast wordt het pand uitgerust met houten lariks kolommen. Het pand wordt gebouwd volgens de normen van BREEAM Excellent. Het pand is ontworpen door Mies Architectuur en wordt gerealiseerd voor opdrachtgever SEGRO en eindgebruiker DHL
Techcomlight gaat tussen eind februari en eind maart in fases de levering en installatie van 109 daglichtsystemen met diameter van 53 cm Voor Pleijsier Bouw realiseren. Wij zullen deze werkzaamheden uitvoeren in overleg met Hardeman van Harten.

Het nieuwe pand wordt gerealiseerd op een ontwikkelingslocatie waar SEGRO al meerdere panden  heeft gebouwd én gaat bouwen. Inmiddels zijn er in diverse panden op deze locatie in totaal al ruim 750 daglichtbuizen door ons geleverd en gemonteerd.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.