Techcomlight Limited verhuisd vanwege uitbreiding

Techcomlight Limited is verhuisd van Nuneaton (UK) naar een groter kantoor en magazijn in Milten Keynes (UK). Op de nieuwe locatie kan dit toonaangevende bedrijf in daglicht de komende jaren verder groeien. 

Zoals Mark Veldjesgraaf, directeur van Techcomlight, het verwoordt: “In ons nieuwe kantoor en magazijn in Milton Keynes kunnen alle logistieke processen voor de klanten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland snel en effectief verlopen. Door de snelgroeiende e-commerce business, ons groeiende assortiment en de stijgende omzet is dit ook noodzakelijk. Vanuit de nieuwe locatie is de samenwerking intensiever en effectiever met zowel onze logistieke partner Heebink en ons hoofdmagazijn in Lunteren (NL).
Deze verhuizing is een eerste fase in ons strategisch plan. Vanaf 2023 verwachten we dat onze afzet in verenigd Koningkrijk alleen maar toeneemt”.

De nieuwe locatie in Milton Keynes ligt op relatief korte afstand van Harwich (veerdienst met Europa) en biedt daarnaast de mogelijkheid om met zeer korte levertijden de materialen te bezorgen in het zuiden van de UK.

Wilt u ook de producten van Techcomlight in uw assortiment in het Verenigd Koninkrijk? Dan horen wij dat graag via onze contactpagina, wij zoeken namelijk nog partijen die met ons mee willen groeien!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.