Uw gasten voelen zich gelukkiger bij natuurlijk daglicht

Gasten ervaren een hoger geluksgevoel in natuurlijk verlichte hotelkamers of vakantiehuisjes. Mensen gaan op vakantie om er even helemaal uit te zijn en te ontspannen. Natuurlijk licht zorgt voor het ultieme comfort. En daardoor houden gasten een positief gevoel over aan hun vakantieverblijf.

Besparing op de energiekosten
Solatube brengt daglicht in elke hotelkamer, elk vakantiehuisje of chalet. Overdag is kunstlicht overbodig en dat zorgt voor een enorme besparing op de energierekening. Bovendien is het gebruik van natuurlijk licht duurzaam. Met het toepassen van Solatubes in de recreatiebranche wordt het milieu gespaard. Tegelijkertijd leveren gasten niets in op het gebied van kwaliteit en comfort. 

Ook voor ander faciliteiten
Een Solatube is op veel manieren toepasbaar. Een daglichtbuis kan geplaatst worden in vakantiehuisjes en hotelkamers, maar ook in zwembaden, sauna’s, wellnesscentra en restaurants. Doordat de Solatube het licht diffuus de ruimte inbrengt, worden gasten nooit verblind door zonlicht. Nog een voordeel: de daglichtbuis heeft uitstekende isolatiewaarden. Daardoor blijft het binnenklimaat altijd perfect op temperatuur. 

Uw daglicht vraagstuk
Heeft u een vraagstuk op  het gebied van daglicht of wilt u uw gasten nét dat beetje extra comfort geven tijdens hun verblijf ? Wilt u die groene ondernemer zijn? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Solatube of neem contact op met daglichtprofessional Techcomlight. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.